zakstaaa

|
cigan jebnuty
zas raz zavytam natuto oldschool super tuti fruti stranku sa trochu pobavit a co to tu vidim, forum o ciganovy a problematiku ktoru rozoberaju soplaci (soplakom som sam), no vidim tu este stale zabrzdenych soplakov ktory su mimoriadne rozmaznany uz od dectva, aspon to mozem vysudit z vasych argumentov, preco by ten cigan nemal pravo na zivot, mal by dostat pohube, mali by zdochnut a podobne sracky, ja neviem chlapci odkial na taketo vyroky chodite a stale nechapem davo koho ty chces lamat !? bacha velky karatista, teraz sa vseci bojme ale ked chces lamat chalana KTORY VOBEC NIC ZATO NEMOZE, ZATO AKY ZIVOT ZIJE UZ OD NARODENIA, tak kdo je tu ubohy si jedine ty, keby si ty vyrastal ako tyto CIGANI tak by si si tu denno denne nepisal jak male ufnukane decko a nekomentoval kazdu posranu picvinu ktora sa tu rozobera ale isiel by si takisto rozoberat okolite ulice a zarabat na tom NA COM SA DA ZAROBIT (lebo by si si nemal co dat do ust na veceru, este by ta doma lamali rodicia zato ze oni si nemaju co do ust pichnut) ste smiesny, niekto tu pisal ze urcite ho branili vtom ze nemohol ist do skoly a urcite by sa mu tam smialy za plet, no by si sa cudoval aky su v dnesnej dobe ucitelia nie len raz som videl v bratislave ucitelou ktory dokazali denno denne zabrdat do cigana a by si sa just cudoval ze do skoly ich rodicia nedavaju uz len stoho dvovodu ze by nanich nemal kdo ist zarabat, lebo ty co robia tu najspinavejsu robotu vromskych rodinach su presne tie deti ktore fakt za to nemozu, ako priklad, staremesto v bratislave, pod michalskou stary cigan s tromi detmi a vyhrava tam a oni tam tancuju, co sa maju sami zobrat za ruky a ist do skolky ? .... zavidite im tych par korun co dostanu ako podporu ? :D prosim ta davo, sam by si stych smiesnych penazi nevyzil ani na tyzden, ako sa to tu vsetko zdrazilo, radsej nech to davaju na tych ciganou ako by to mali zasa minut sami naseba (vlada), to ze eurofondy zmizli bez dvovodne to tu nikoho netrapi a ze politici maju majetky take ake maju ale ciganom brat to posledne to hej (a nepozeraj kolko to je dokopy ale kolko sa dava penazi na kazdu hlavu v rodine a zas netreba vsetkemu verit co vidite v mediach na slovensku, viem velmy dobre ze tie sumy su smiesne a ze tie peniaze ktore boli vypocitane sa vzivote nedali na tieto problematicke veci ale ze je to a zas im to sprosty obcania tochto statu zeru ze uboziaci politici museli investovat tazke miliony na ciganov), to ze sa tak chovaju ako sa chovaju a to ze su nevzdelany to je len obraz nasho statu a to co my im nevieme uz dlhe roky poskytnut, si myslis ze podpori co dostavaju a domceky co sa im stavaju, ze to tak funguje uz dlhe roky ? :D (nejsom cigan a ty co ma poznaju vedia ze nejsom ani zastanca romov a cernochou, ale na problem sa snazim pozriet od samotneho zaciatku a nie to riesit tak ako vy to riesite, byt v jeho kozi davo tak by si sakramentsky inak rozmyslal a ked si taky frajer akeho tu zoseba robis tak chod ako ja napr. do niakej tej novostavby panelackej a zacni tam vrieskat podobne veci ake tu zoseba davas von a zacni si zviacerimi a hlavne starsimi ciganmi (ty co podla mna zato mozu) a nie tu chlapca ist bit zato ze zije zivot aky mu zabespecila rodina, bud rad ze ty mas rodinu taku aku mas a ze sa mas dobre .ko |