|
|
|
| Stránky (4): [1] 2 3 » ... last | ||||
| E-sports.sk Fóra » Hardware/Software » grafika do notebooku | ||||
| Autor | Diskusia | |||
Azu![]() |
grafika do notebooku planujem kupit notebook a hladam donho nejaku slusnu grafiku .. kto si mysli ze sa vyzna moze napisat bud tu alebo (najlepsie) na icq .. zaroven mozete pisat aj ked viete o nejakej 5.1 zvukovke (samozrejme na notebook) |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku a pls nepiste mi o niecom co este nie je v predaji ;) |
|||
| Top |
|
|||
Saim![]() |
grafika do notebooku reklama e-target Fotobanka Samphotostock (www.samphotostock.cz) Viac ako 13 mil. fotografií od 0,8 EUR. Veľká fotobanka, rýchle dodanie.CAD súbory pre strojárov (www.impkontakt.sk) 2D+3D Katalóg Elesa+Ganter (normované diely strojov) +print katalóg rada X1600 od ATI ;) |
|||
| Top |
|
|||
bahy![]() |
grafika do notebooku no neviem ja som kupil notebook davnejsie a aje tam mobility radeon x700 256 a som spokojny.. .zalezi an co to chces... ale teraz su urcite uz aj lepsie karty... ked to chces na hranie tak jedina vec nech je ta karta nezdielana a co najsilnejsia v dostupnej cene ktoru si ochotny zaplatit |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku bahy: jj aj na hry to ma sluzit .. ma mi to plne nahradit pc ;) |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku pls konkretne produkty |
|||
| Top |
|
|||
5AR1N![]() |
grafika do notebooku 7600GO ?? ... standart do notebooku teraz |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku linky na tie grafiky prosim .. ja sa v tom prilis nevyznam .. a hladam skor nieco nad standart .. a nieco s 512MB (min 256) |
|||
| Top |
|
|||
uaʍapad si ɐrqaɔaduɥc![]() |
grafika do notebooku o velkost pamete az tak nejde skor o sirku zbernice .. |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku vyzeras ze sa vyznas .. tak? :) |
|||
| Top |
|
|||
uaʍapad si ɐrqaɔaduɥc![]() |
grafika do notebooku a cenu ? |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku celkovo notebook okolo 50k .. (intel core2duo 2Ghz, 2Gb ram (keby slo tak 4), HDD nad 100Gb, DVD RW DL, poriadna grafika ako som pisal, 17" display .. nieco taketo) |
|||
| Top |
|
|||
Filip 'Vojsooo' Vojsovič![]() |
grafika do notebooku www.agem.sk tato masinka je dobra. |
|||
| Top |
|
|||
Filip 'Vojsooo' Vojsovič![]() |
grafika do notebooku a jak chces vrazit este viac penazi tak tento je taky ktory by ti urcite dostacoval www.agem.sk |
|||
| Top |
|
|||
Azu![]() |
grafika do notebooku iba 1GB ram a 14,1" ![]() |
|||
| Top |
|
|||
| Stránky (4): [1] 2 3 » ... last |