|
|
|
|||||||||||||
| Stránky (4): first ...« 2 3 [4] | ||||
| E-sports.sk Fóra » Ventrilo » Ventrilo Miestnosti | ||||
| Autor | Diskusia | |||
digimaster![]() |
*** NUKED *** |
|||
| Top |
|
|||
joldik *comming soon![]() |
Ventrilo Miestnosti :D dufam ze sa sem este pozres lebo generovane je admin heslo na tvoju miestnost. To znamena ze podmiestnosti si vytvaras sam (vdaka tomu admin heslu) a heslo ktore si sem dal mas na hlavnej miestnosti, preto som ti aj NUKED-ol tvoje prispevky. Aby ho kazdy nevedel :) |
|||
| Top |
|
|||
fman1st![]() |
Ventrilo Miestnosti Room "CTF hon" na 3787. Neviem ako to riesite s heslami ale ak sa generuju tak mi ho hod do posty. Dik |
|||
| Top |
|
|||
fman1st![]() |
Ventrilo Miestnosti reklama e-target Predelenie priestorov (www.slovpoligon.sk) Pružné predelenie hál a skladových priestorov. Izolácia a odhlučnenie.OFFICE HOUSE s.r.o. (www.officehouse.sk) Prenájom zasadacích priestorov v Bratislave, Prahe, Brne, Ostrave. Hellou, este je to aktualne? |
|||
| Top |
|
|||
bladevqo![]() |
Ventrilo Miestnosti Chcel by som poprosit o miestnost na porte 3788 s nazvom Atra Insania Dakujem |
|||
| Top |
|
|||
Raigorita![]() |
Ventrilo Miestnosti cus chcel by som poprosit o miestnost na 3787 nazov z3r0.dota pw nonoobs dakujem ![]() |
|||
| Top |
|
|||
Darokh![]() |
Ventrilo Miestnosti port: 3788 Miestnosť: Hated Ďakujem! :) |
|||
| Top |
|
|||
Darokh![]() |
Ventrilo Miestnosti prepáčte za double post :) ale nedalo by sa to vybaviť čo najskor ? pretože dosť to súri :) alebo ak to už není aktuálne tak prosím napíšte , nech sa môžem poobzerať inde po roomke :) nechcel som byť drzý ale fakt to súri :) pretože bez toho sa guilda viesť nedá :) za skorú (dúfam) odpoveď . ĎAKUJEM :) |
|||
| Top |
|
|||
callide.myweld![]() |
Ventrilo Miestnosti ja ti urobim na mojom ked chces |
|||
| Top |
|
|||
Darokh![]() |
Ventrilo Miestnosti no to by si bol dobrý :) .. ale fakt ak by sa dalo tak čo najskor .. ďalší dohovor už pls cez SZ |
|||
| Top |
|
|||
Iluvattar![]() |
Ventrilo Miestnosti Zdravim, chtel bych poprosit o mistnost s nazvem Touch of Death, port 3788. Diky |
|||
| Top |
|
|||
| Stránky (4): first ...« 2 3 [4] |